Доставка

   Доставките на стоките предлагани на myMobile.bg за територията на Република България се извършват чрез куриерска фирма Еконт Експрес.
   Всички цени на стоките и услугите, описани на myMobile.bg са крайни и в български левове, но не включват разходите за куриерски услуги.
   Цените на услугата за доставка варират според данните, които ще предоставите и ще бъдат добавени при оформяне на заявка за поръчка от Ваша страна преди изпращането й до нас.

За поръчки на стойност над 50 лв доставката е БЕЗПЛАТНА!

   Срок на доставка:
   Спрямо времето, в което сте направили Вашата заявка, ние ще се свържем възможно най-скоро с Вас за потвърждение.
След това, в рамките на един работен ден ние ще обработим и подготвим Вашата поръчка за изпращане.
   Когато предадем поръчката Ви на куриерската фирма, ние ще Ви информираме своевременно за това на e-mail адреса (или телефона), който сте ни предоставили за обратна връзка.
   В зависимост от населеното място до което поръчвате, доставката ще пристигне при Вас в рамките на до 3 (три) работни дни след като заявката е била предадена на куриер и Вие сте били известени за това по e-mail (или телефон).
   При пристигане на поръчката във Вашият град, Вие ще получите SMS от куриера на телефонният номер, който сте предоставили за контакт.
   Доставки не се извършват в почивните дни, както и на официалните празници.


   Екипът на myMobile.bg си запазва правото да Ви потърси на посочените от Вас контакти при всяка друга възникнала непредвидена ситуация.

    Повече актуална информация за офисите и графика на Еконт Експрес можете да открите на страницата им в интернет: www.econt.com.
 

Skype Me™!
Facebook™!
Twiiter
    myMobile.bg Google+
      myMobile Bulgaria © 2019